Навчи мене кохатися
Під зорями...
В оцих садах земних... а якщо ні...
Згорю метеоритом над просторами
В оцьому неймовірному
Вогні...
Всього мені відмір
Земною міркою...
Коли ітиму по твоїх слідах...
Як ні... запам'ятаєш мене зіркою...
Що падала з небес
В твоїх садах...
Навчи мене над дикими
Просторами...
В оцій долині сліз... а може...ні...
Це я тебе кохатиму між зорями...
І я ж тебе спалю
В цьому вогні...
І пронесу над дивними
Долинами...
Ти відривай лиш ноги від землі...
Полинами... малинами... калинами...
До смерті зачарую...
Може...ні...
Це ти мені заграєш
Диво-скрипкою
Мелодію... як чудо із чудес...
Як ні... запам'ятаєш мене Зіркою...
Що падала в Сади твої
З Небес................
Це я тебе кохатиму між зорями...І я ж тебе спалю в цьому вогні... А може ні.. Ви неперевершені!..
кохання - це найбільша сила, бо воно може як зігріти, так і спалити.. і чим сильніше це почуття, тим яскравіше буде все навкруги горіти..
гостя відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00