Звук вогню, плач птахів.
Хто хотів той ставив знак.
Переїзд, диво-світ. Доля слів.
Тіло - страх. Дотик - смак.
Захопився вільний час.
Та змінив свій вплив.
Без секунд та мікро діб.
Йшов весь вік.
Трохи в бік та назад, це керує об'єктив,
Перехід на той світ, заморожених століть.
Він відрядження надав.
Негатив, зйомки поз.
Купа хмар, повітря й доз,
Зайвих рук, очей та шмар.
Це прогноз на все життя.
Це прогноз, ти так і знай.