Море пісень, калюжі людей.
Вулиця муз. Книги ідей,
Абстракції квіт. Волошковий сміх.
Запах ціни, приємний відсік.
Книжковий потік, страждальний кінець.
Драма, війна. Вокзальний концерт,
Повно лайна та спритних собак.
І час їх розмножує, а вибір дає право бути,
І жити як марево, поміж залізних сердець.
Сукупність валіз. Безмежність неякісних сцен,
Фінансових схем, руйнують гармонію хаосу
Набутого силами творчих вогнів,
Що тютюновими хмарами шукали вихід із образу,
Задуманого тоді коли ще не було сценарію,
А були тільки пропуски. Закінчені фокуси,
Прощання оголені, поцілунки між совістю,
З відтінком рожевого місяця, місто з реальною відсіччю,
Так написали товариші зачинателі,
При в'їзді в свої особистості, уявні але все ж таки видимі.