Якщо твій man тебе просто "має", то дитинко, не смій жалітись на відсутність почуттів. Просто змирись з цим, відай все йому належне і приналежне. Все, окрім власної душі. Даруй йому точний відсоток любові, не більше, не менше. Бо на більше він не заслуговує, а на менше...тобі його просто стане шкода.
З часом, ти сама зрозумієш, що такі відносини тобі набридли. Хороший, якісний секс - це лише крихта у справжніх відносинах.
Так, ви ще час від часу будете зустрічатись у його ліжку, стогнати і викрикувати один одного імена.
А в один момент, ви закінчите, в прямому і переносному сенсах.
Ти переступиш поріг, закриєш двері його квартири. Спочатку зрозумієш, що це було зовсім не кохання. Потім сама собі зізнаєшся, що все ж у ліжку він був майстром. Але лише у ліжку. Певний час, ти ще будеш згадувати в який місцях і позах він тебе "мав". І все на цьому.
Ось така тепер романтика. Нічого з цим не поробиш.