...Не можеш ти очі розплющити зранку?
Скоріше у шлунок відправ філіжанку
Міцної духмяної чорної кави!
Вона допоможе владнати всі справи.
Ти день проведеш свій настільки активно,
Аж стане начальнику прикро та дивно,
Чому ж бо раніше тебе не відмітив?
Цей гріх він захоче підвищенням змити!
І жінка увечері сильно зрадіє –
Бадьорість твоя подарує надію,
Що ти, їй придбавши троянди і кекс,
Плануєш палкий оп’яняючий секс.
Цей вірш я створив не заради забави –
Хай він посприяє поширенню кави!
І кавові фірми побільше заводів
Будують в країні, щоб збільшить доходи.
А це, в свою чергу, дасть нашій державі
Населення ріст і прибутки від кави!
Отож бо, шановний, пий вранці щоденно
Гарячої кави горня здоровенне!..
2010-2012