На безкраї поля Твої,-чорноземи,
На бездонні ріки живої води,
На вершини гір Твоїх,-вічнозелених,-
Моя Вітчизно,Україно!-
Впали сльози кроваві
За загиблими синами
Від вражої російської руки...
Та не тішся "Люцифере" клятий!
Нашу Неньку не втягнеш в ярмо!
Ми кістками поляжем,
Та волю,даровану Богом тобі не віддамо!!!
Україно,стражденна мати!
Витри сльози,попереду немало страждань...
Я знаю, Тебе не здолати!
Твого неба неможливо завоювати!!!