Що сниться тобі, коли ти без мене?
Що думаєш ти, коли руку тримаєш?
Чи в серці прокинулось щось незбагненне?
Скажи мені, що ти відчуваєш?
Коли ти мене ніжно так обіймаєш,
І наче звичайні речі шепочеш,
Я впевнена - ти і не знаєш,
Як моє серце шалено тріпоче.