Мій осінній настій,
Мій осінньо-лимоновий настрій
Облітає на тебе, як листя з кленових гілок.
Ти мій згірклий напій,
Ти осядеш в мені, і віддасться
Кожен подих і погляд, і пущений голубом крок.
Ти мій тихий перон,
Ти моя обпечалена пристань.
Я як хмари на трави - опаду на твоїх губах.
А від тебе, як річка
Мене обперізує відстань.
І твій погляд триматиму,
Мов прочанка свій хліб у руках.