Як я хочу почути словечко,
Як я хочу вдихнути життя.
Щоб ще трішки побилось сердечко
Навіженого, дико старця.
Як я хочу відчути той погляд,
Тихий струм того дотику слів,
Щоб побути ще трішки з ним поряд,
Щоб вернути кохання тих днів.
Як хотілося б глянуть у очі,
Чисті очі такі ще живі.
Як я хочу потонути в ночі,
В ночі теплі, хоча й весняні.
Як я хочу торкнутися неба
Або просто твоєї руки.
Як хотілось сказати: не треба,
Не спіши залишати сліди.
Як я хочу відчути це ще раз,
Як я хочу відчути тебе.
Як я хочу проснутися зараз
Й біля тебе відчути себе.
07.09.2013