Пригорни до себе втомлене тіло,
І послухай ,як серце щемить...
Тихо так, поцілуй у шию,
І чекай,що вона тобі відповість..
А вона не скаже ні слова,
Не зупинить у діях твоїх
Поцілунок,немов колискова
А в душі чути радісний сміх..
Дякую,що зумів до життя повернути
Відчути ласку, ніжність, тепло
Той поцілунок їй тепер не забути,
Пам'ять навіки забрала його..
26.08.14