Непомітно час прибавляє роки..
Закохався..його не спіймати
Хоч із друзями розвели стежки,
Я буду їх завжди пам'ятати...
Повернутись в минуле не хочу,не треба..
Згадаю усе,якщо буде потреба
Все пам'ятаю пісню,що мати співала,
Залишу у серці її ,щоб душа загрівалась..
24/12/13