Порохливі осені хвилини,
Золотавим листям, вкритий день.
На склі лежать дощу краплини,
Цей тихий гомін, щебет - птах пісень...
Дивлюсь блакитними очима,
Як догорають наші зорі.
Осінь мов молода дівчина,
Вже поєднала наші долі...
Лунають рими кохання в душі,
У серці самотньо блукають.
І першими ключами вірші,
Птахами на папір відлітають...
Нанизує їх осінь на стрічки -
Червоне намисто калини.
Неначе струмки та стрімкі річки,
Нестимуть нам щастя, хвилини...