Пора вже відтіснити подібних часумарнотратців від себе тією стіною й оточити себе тими хто тебе розуміє і має схожі цінності в житті.. бо це дійсно важко , посітйно знаходитись в оточенні таких пустоголових людей... в мене це ще в школі почалось - дратувалась, ходила зла на них , потім на себе, потім намагалась зрозуміти що ж то все ж таки за люди і чим вони живуть але швидко те закинула .. там мало хто має душу глубшу ніж дошка ..цілковите накопичення шаблонів , ніяких роздумів чи власних думок , ніяких цінностей.
Але як виявилося я просто концентрувалася на таких людях.. а окрім них були поряд ті ,, хто від них відрізнявся , з ким можна було і поговорити, і обміркувати і посміятися.. Жаль , звісно , що досі багато тих , хто росте і думає як би сильніше привязатись до соціуму і зовсім не вміє клепки , принципів, серьозності, відповідальності .
А у вас все буде чудово!!!