Затишно..туман не зійшов
Хмар не видно і небо чисте,
Сонце знає палку любов
І притягує усе не сумісне..
Останній день літа не хочу забути,
Відкинути все, що так серце турбує..
Для початку минуле усе відпустити,
І вірити в те,що досі чарує..
Але як знати,що потрібно тобі?
Помилку зробити так легко..
Не залишай мене у біді
Я не можу без тебе,пташко..
31.08.14