Дивлюсь по телевізору я вісті
Що діється в країні і у місті.
І жаль бере, і плакать хочеться мені,
Чи наші чоловіки там, чи ні.
Куди не глянь - кругом чарівні українки.
Недаром кажуть - ми найкращі жінки.
На конкурси, в моделі їх першими беруть,
Ще й за кордон на покази везуть.
Завжди чарівно виглядають
І ладнії фігури мають.
Прекрасні личком, як богині.
А що вже очі: сірі, карі, сині.
То що ж, красуні, ви зробили?
Кого ж ви для "еліти" народили?
А, може, так, що чим посада більша,
На вигляд чоловік становиться все гірше.