У вітрах я знайду тебе мила. У вітрах.
І зірвуться над небом вітрила –
Розмалюють кривавий нам шлях.
У вітри я би рвався, о мила! У вітри.
Бач, стояла тут доля зніміла,
Звороживши коханцям біди.
Ти мій вітер, відчуєш бездонність…безкраї…
Як тобі там без мене? Як тобі горизонтнії далі?
Все...Все завмерло – не ворушиться більше душа…