Сьогодні танцює листя з пожовклих дерев.
Цій осені щойно виповнилось вісімнадцять.
Муркотом кішки до кінчика вуха пливе.
Сьогодні ця осінь сказала мені не боятись.
На станції блідо-блакитним "Миколаїв-Дністровський" -
Додому лишилось не більше хвилин двадцяти.
А поряд усміхнені, милі і заспані щоки.
Сьогодні ця осінь сказала мені з ними йти.
У стомлені плечі пекучі цілунки з-за хмар.
Доросла дитина наївно чекає дива.
Сьогодні ця осінь сказала, що має дар.
Сьогодні ця осінь сказала, що я щаслива.