Щоночі прогулянки парком
В обіймах каштанів старих.
Всі кажуть: Ви схибнуті дахом.
А нам – нема діла до них.
Ми пристрасть з любов’ю мішали,
Впускаючи в вени дурман.
Ви з різних планет, - всі казали.
Нам пісень співав Чіо Сан.
Здіймався щоночі наш градус,
До точки кипіння дійшов.
Всі кажуть: В житті вашім хаос.
А я своє щастя знайшов.