Дзвінок у двері. Знов кур"єром квіти,
Завбачливо в відсутність передав.
Де кожна квітка - ранішні привіти,
Ти всі мої бажання розгадав...
Тону́ у аромати рос, їх свіжість,
Неначе усміхаються мені,
Даруючи тендітну білосніжність,
Занурену у хвилях зе́лені.
"Ти моя слабкість!", так було в записці,
Яку знайшла в букеті осторонь,
Й сердечко, загойдалося на нитці,
Прикріплене, з теплом твоїх долонь...
такі "дрібнички" - для кохання наче кисень, рятують від сірої буденності.
І здорово бути чиєюсь слабкістю, значно ліпше, ніж "сильною жінкою"
Щастя в коханні, Оленко!
Helen Birets відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Як я за Вами скучила!!!
Так, Ви праві! Увага багато вартує у відносинах, а особливо у деталях...
А відносно слабкої жінки - це можливе тільки зі справжнім чоловіком, бо інші не дадуть бути слабкою
Дякуююю! Вам також взаємного і безмежного щастя!!!