"Чого являєшся мені
У сні?"І.Франко.
Соромно сказати, сьогодні я прочитав цього вірша повністю. Уголос, виразно, як умів. І голос мій дрижав, і сльози очі застилали, бо різного у нас нема! Прокинувся від сну, а в сні- Вона! Лежить у мене на дивані, неначе спить, але- сумна. А чоловік Її - у ванній, приймає душ. Я- до кімнати, посидіти, помилуватись... продовження буде, зараз допишу! У віршах сон. такого ще не було! дякую!!!!
Ось і дописав! Наче непогано вийшло, ні?
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=533403