Кохання – це просте слово,
Та лиш, скільки у душі…
Що захоплює раптово,
Немов осені дощі…
Кохання – світле почуття,
Що знайоме нам, усім…
Чого б вартувало життя –
Як би не цей Гольфстрім?..
Кохання – душі злету мить,
І за спиною, крила…
Кохання серце затремтить,
Іскра, що все спалила…