Сприймаю все, що діється, як даність.
У голові від інформації - луна!
Дивлюсь навколо себе: ЦЕ - РЕАЛЬНІСТЬ.
Вмикаю телевізор, - НІ! ВІЙНА!
Роздвоєння в державі чи у мене?
Спитати хочу владу: де вона?!
Напевно, налаштовує антени
На серіал під назвою "Війна".
Хто ж режисер цього "чудового" проекту,
Що поділив нас на акторів й глядачів?
За звичкою всесильний думав де - хто,
Що ми - пасивні спостерігачі.
О ні! Ми вже не ті, що колись були!
Бо без брехні та гасел прагнем жить!
Старі часи, "шановні", вже минули.
До влади в нас вимога - не брешіть!
Брехати досить знову нам про наші втрати,
Про генералів чесних, теплий одяг, БТРи!..
Про забезпечення бійців досить брехати,
Бо нашу армію годують волонтери!
А ще - простий народ, "кіномасовка",
Яка не має ні імен, ні ліку!..
Їй завдяки триматимемось довго,
І серіал подовжимо довіку!..
Не по-кіношному воює півкраїни,
А півкраїни на це дивиться в екран!..
Повинні разом підніматись ми з руїни,
І вимагаємо: "Введіть воєнний стан!"
Благаю вас я, люди, пробудіться!
Бо Україна є у нас одна!
Робіть щось, дійте!!. Але не дивіться
Цей серіал під назвою "Війна"!!!
Larysa відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Прочитала, приємно вражена! Коли ці думки нарешті вже прийдуть і "їм" в голову? У "них" на це часу нема, вони думають, як черговий транш "розтарабанити".