Пом’яніть мене діти –
Невелика робота,
Є для цього у світі
Поминальна субота.
Пом’яніть батька й маму
І родину всю славну,
Хай Господь буде з вами,
Так заведено здавна.
В церкві тихо моліться,
На могилу сходіте,
Між людей так годиться,
Бо й у вас вже є діти.
Буде по-християнськи,
По завіту і в тему,
А у вазу з фаянсу
Принесіть хризантеми.
Будем з неба глядіти
Як вони розцвітають,
Хай осінні ці квіти
Вам батьків нагадають.