Блукаючи серед паралельних коридорів
В пошуках бажання, вірності та розуміння
Я бачив брехливу гру людей - акторів
Які за блиск монет впадуть на поклоніння…
Я вже втратив віру, мій дух вже приземлився
І тут раптово щось відчув, тепло і доброту
Прийшов, побачив, зрозумів що не помилився
І побіг по хмарах вверх на висоту…
Ніколи не впадай у сумнів, не здавайся, рвись угору
Нехай лиш справді хвилює обставина ця
Вір у світло, розум, не втрачай опору
Будь з нею разом, і до переможного кінця…