Дивлячись у стелю,
Спотворюючи з нею
Політ в реалістичну сферу
Вихід поза межі
Спалюють всі черстві теми
І окремо примітивні руки,
Гріють близькі звуки,
Що на тілі сіють
Емоційні хвилі.
Колоніальні вежі
Дихають і віють
Вітром противаги
Пишуть очі - рани,
Пам’ятають фрески
Свіжий подих - плями
Визволені плечі
Із суспільних течій
До окремих станцій
До безлюдних станцій
Кожний шлях на тілі
Відчувають пальці
Значить це таємно
Відчуває стеля.