Lesyunya відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Але там в тім домі можна б було створити свій малесенький рай. Той рай де існують двоє. Ті двоє де кожного дня повертатимуться до одного і того ж місця щоб подарувати своє тепло, сказати що тут в серці є любов. Ті двоє будуть просинатись разом там в тім домі. В домі де ростимуть їхні діти. В тім домі де житиме справжня любов, яку вони берегтимуть. Так деколи буває не важливо де головне з ким. Та справжня сім’я захоче справжнього, свого дому. Дому в якому будуть лунати голоси дітей, внуків.
Інколи і та людина, яка зв’язала свою долю з іншою людиною, відчуває себе свобіднішою ніж та, що не пов’язує боячись втратити свободу. Головне чи з тобою поряд твоя людина.