Розгубила осінь барви
І прийшли дощі,
Ти моя прекрасна Барбі
В золотім плащі.
І нехай сумує осінь,
Що минув покров,
Ти моя златоволоса
Сонячна любов.
Впале листя вітер носить,
Лущиться кора,
А для мене пізня осінь –
Золота пора.
Хай змиває осінь фарби,
Все іде до сну,
Я для тебе, моя Барбі,
Поверну весну.