я простий юнак
даю їсти котам
долю об'єднав
з красивою тян
і панкуха в серці
вчора й завтра ліг сьогодні
лірика з перцем
вдосвіта стаю іду в парк
просити в Бого послати мені дар
світ перестань бути вбогим, пропадаєш
теперішнє в історії із самого краю
трапиться буває цілюща богиня
коли на вечірці з горлА "Шабо" гилять
хлопці й дівчати танцюють а пісня
бринить їх серця
завтра наступить після
з кінця й до середини
кожної днини
ВИ чиясь дитина
варта життя!