Пульсують вени.
Ритм скаженної стихії.
Під лавиною любові
Витончені вії.
Плачуть очі як актори
Бо ті сльози насолоди.
Хворий голос прагне спокій
Інтонує спілі ноти.
На прохання повільніше,
Повільніше… Розвивається вогонь.
Страх в думках, чуттєві струни.
Звуки лізуть в гору
Рвуться нерви, рветься одяг,
Без обмежень.
Потребує плавних рухів
Еротичний план науки.
Поцілунки зводять руки
Паузи активних дій
Зупиняють прилив крові
По шляхам….
По каналам ерогенних зон.
Щоб відчути смак чужого
Ще на декілька хвилин.
Смак чужого у собі.
Один в одному як в танці.
Так захоплює бажання. Відчувати…
Втілюючи це між стін,
Зупиняючи весь світ.