Я кохаю, тебе, чуєш,
Кохаю, розумієш, знаєш?..
Я, знаю, ти, це відчуваєш,
Та чому, ти, зволікаєш?..
Блукав, в пітьмі, довго бачиш?
Тебе - проміння світла, знайшов...
Та чому, ти, в пітьму вертаєш?
До, тебе, на поклін, прийшов...
Я, чекаю, тебе, в гості,
Вранці, на початку, сходу дня...
Зведенні, Долею, на мості,
Ми, стрічаємося, щодня...
ID:
537467
Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика
дата надходження: 17.11.2014 09:29:08
© дата внесення змiн: 17.11.2014 09:29:08
автор: Валерій Кець
Вкажіть причину вашої скарги
|