Святе Різдво
В темнім загоні
Спаситель лежав,
Там Дитятко спало.
Пісню чудову
Хор заспівав –
Ангели співали.
Приспів:
Різдво, святе Різдво,Різдво –
Єдине в цілім світі.
Різдво, святе Різдво,Різдво-
Радість дорослим й дітям.
Різдво!Різдво!
Христос родився,
Різдво!Різдво!
Бог ся воплотився.
Різдво! Різдво!
Бог людей спасає,
Різдво!Різдво!
Любить і прощає.
Слава, хваління
Богу в небесах,
Мир землі, спасіння.
Благословення
Прийміть у цей час,
В яслах Бог – дитина.
Христос родився!
Славімо Його!
Вас я всіх вітаю.
Бог воплотився,
Його одного
Співом прославляймо.
31.12.2012