Душа людини-лабіринт...
І в кожного він унікальний,
У кого він барвистий, розважальний,
В людей тих, день-то нове свято,
Життя наповнене солодких мрій,
Де їх присутність всюди сміх...
А є душа-темниця, чорно-біла...
Ці люди бачили усе,
Переживали відчай й зраду,
У них душа закрита до людей,
І кожен день-суцільний смуток...
Вони й не чули про кохання й щастя...
Зневірились в житті, у людях, у майбутнє
Отож усі Ми люди унікальні,
Одні барвисті, дружні, розважальні...
А інші втратили бажання до життя...
Та все у світі цьому виправимо...
І неможливого нема!...
Оценка поэта: 5 Це дуже добре, що немає неможливого!
Як казала мультиплікаційний персонаж Масяня, коли на неї почав падати дощ, що краще радіти поки тебе не "замочило"
Chocolate kiss... відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00