Неможливо вдосталь нажитись,можна вдостль
завантажити життя.
**********
Угорці багато споживають гострої приправи,
чим і хизує їхнє здоров"я.
**********
Надлишок речей, кладова негативної енергетики,
від якої варто позбавлятись.
**********
Дякуй за все,незнаючи молитви,дякуй,навіть за
втрачене.Небесні терези завжди на осі норми і справедливості.
**********
Багато молоді впадають в депресії,зашторюються,неварто, це тільки мілкі
неузгодження з собою.Сліпий ,який живе у вічній темені,бере ціпок
і рухається,бо він знає,що він йде до світла.
**********
Не бійтеся після 50-ти років,розпочинати щось нове,
справи для себе,ви заслужили,а роки формальність.
***********
Красу вбирають лиш у вінець,а розум веде до
старості.
***********
Не завжди світло це день,лучинка віри,світліша темені.
***********
Не докопуйтесь до того,що зкрито від вас,воно тільки
на шкоду.Тому портал Всесвіту закритий.
***********
Беззаперечно вечірні вагання ,ніч перетрушує.
**********
Коли вас образили,мовчки побажайте обідчику
тричі здоров"я і йдіть.
**********
Добрі друзі,йдуть пліч о пліч,лихі друзі злодії
часу твого життя.
***********
В житті дуже важко покоритися,але саме покора
розбиває бетонні стіни непорузуміння.
************
Кажуть,що вчитися ніколи не пізно,вчімся до смерті,
Бо вічний вчитель життя.
************
Біблійні слова:"не допустіть гнів у серця свої"...
А його вогнегасник мовчання.
***********
Ніколи не можна підганяти пору,яка відведена на всякий час
у житті.Розмірено і спокійно вона знайде вас,хоч і видається
наче запізно .
************
Продуктивне творення благе до останнього дня нашого
життя.Той що Творить,допомагає творящим.
************
Ми всі зернята Неба,будьмо дарунками собі,землі і іншим.
*************
Я знову вражена Вашою мудрістю!!!!!!!!!
З подякою, беру собі.
Плискас Нина відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую,Світлано.Мудрість у кожного своя.Життя одне.У когось нажита,в когось з потрясіня,комусь дано.Хтось не хоче про таке думати,хтось проходить мимо себе,а хтось проснувся і все помічає,а іншим просто, стукають у мозок,встигай писати....Хай мудрість,бути супутником всім нам.