ти шукала вихід з алкоголем
не стримуйся кричи бийся в агонії
я прийду розберу всіх твоїх знайомих...
життя є аскети тусовщики гоніво
людині людське Богу богове.
як кепсько стає бери пухове
одіяло вкриває теплом лийне.
прехороша душа Поезії породження
забудь, в світі ми всі запрошені
я знаю ці зорі
вони дивляться з напоїв
коньяк-кола, чорніє, з очей дрібка солі..
а хочеш зігрію своєю долоні
Ми разом а отже до бою!
23.11.14.