Люди повсяк час схильні до самовиправдання, забуваючи, що брехня самому собі то гріх. Звісно дехто вважае шо мае вище положення в світі, мае більші права на життя...
Неправда. Ти не важливіший за будь-яке інше живе створіння. Кажеш: То ж просто собака, і викидаеш на вулицю. Просто собака? Просто кішка? А ти хто?
Ти просто людина - і зовсім не з великоі літери, чим ти кращий? Хіба шо в зворотньому напрямку, давно втратив почуття співчування, щирість душі, а натомість серце черстве...
Люди схильні виправдовувати навіть найбільш абсурдні своі вчинки, але там зверху краще видно..