Пісня «Ватника» (сповідально-затяжна)
Не сепарат і не зрадник вам я,
Просто у мене дурна голова.
Не знаю де Лондон і де та Москва,
Я в школі навчився лише «два до два».
Я ледве умію зв’язати слова.
Про честь ані слухом, ні духом не зна.
Я міні Хуйло, всім качаю права,
Хоч й замість мізкі́в лиш вата одна.
Блааа-блааа-блаж. На херу Крим-наш.Дооон-дооон, дін-дон. Укри єб..ть Лугандон.
У мене лишень то і мрія проста,
Знайти горіляки й ще трохи бабла.
Мій світ - матюки і брехня про Христа,
Я нéлюд «по жизні», а не відо зла.
Продати я здатен усе запростá
Вітчизну і матір (не раз і не два).
Нена́виджу все я, і се́ла й міста,
Були би жратва, п’яні шмари й братва.
Блааа-блааа-блаж. На херу Крим-наш.Дооон-дооон, дін-дон. Укри єб..ть Лугандон.
А може подамся в політику я,
Десь щось відіжму, набарижу сповна́,
Підлижу, промовлю, включу́ холуя
І стану кермом у якогось човна.
Я просто істота з морального дна,
Неначе пороблений був із лайна.
Чи я бізнесюк, чи статист, чи шпана
Не так вже й важливо. Подохну – й нема.
Блааа-блааа-блаж. На херу Крим-наш.Дооон-дооон, дін-дон. Укри єб..ть Лугандон.Павло Гай-Нижник29 листопада 2014 р.
P.S. Наспівується під музику "Сектора Гази" до відомої пісні "Я нє алкаш і нє п'яніца я".