Дорога зупинка без відпочинку
До біса ті люде до біса зупинку
Тра ще залізти куди-небудь сісти
До біса ті торби до біса туристи
До біса пьятницю горівку і сало
Тих сталькерів дивних, що міста їм мало
Що неба їм мало відчути свободу
Що лізуть під землю коли є нагода
Хлопці дівчатка але ж і артисти
По ночі на пса до вирубки лізти
Вечір пьятниця таки дочекався
Бо ж білої втоми по вінця набрався
Дорога неспішно хвилини ковтає
Крізь зимне повітря пітьма напливає
Міста їм мало відчути свободу..
Ало, ти чекаєш? То вдаримо знову?
Вдаримо звісно-що, так по креденсу
Щоб вечір наповнити гамірним сенсом
Щоб вечір наповнити гваром і димом
Не можна лишати вина половину