НАТАЛЮ,
НЕ легко в такому розмаїтті цікавих образів вибрати, на мій погляд, влучні і чисто твої авторські, але я спробувала і ось що вийшло: Листопадом випрані плаї; пірнули в купіль супокою; гранули краплин,наче бісер; інею тендітний серпантин; замережив білопавутинно; обсипляться жасмином хмар пухкі шовкові подушки. Білизна, немов білковий крем! Як шустять* ласими цукерками думки.
Звичайно, це не всі цікавинки, але якби я продовжила перераховувати те, що мені сподобалося, то я була би змушена скопіювати весь вірш
Наталя Данилюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Оленько, за такий схвальний відгук! Радію, що мій мрійливо-зимовий вірш справив на Вас таке позитивне враження!
Наталя Данилюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, пане Вікторе! З настанням зими думки охоплює передноворічний настрій і якесь особливе очікування дива. Мабуть, найбільшою нашою мрією на даний час є бажання миру... Дай Боже!