Дегустатори душ
Вони скрізь, повсюди
Кожен бачить у комусь келих вина
Куштують, попивають
Душі, думки, думи
П'ють вино людське без бокалів
Хтось червоне
Хтось біле
А хтось рожеве
Є солодкі, сухі, терпкі душі
І смакують вони з усім
Дегустатори душ
Ніжно смакують
Ніжно люблять