Проходить iсторiя, проходить життя,
Одне зостається, любi браття -
Опозицiя мiняє опозицiю,
Але залишається у тої ж позицiї.
Усiм їм, нажаль, треба грошей,
Усiм їм потрiбно кормити свиней,
I себе, бiдняка, треба кормити -
То треба з багатого люду просити.
"Ну що ж, пан простяк, чи ти патрiот?
То дай на АТО пару гривеньок, жмот.
А дай ще на газ, а що це висить?
За це i оце також будеш платить.
Вiйна - а в тебе лампа горить!
В цiлях економiї її вiдключiть.
Ти ж, пане простяк, сам зрозумiй,
Я сам в темнотi, та й синчок там мiй,
А як буду жить? Бог тобi помогай!"
Я буду на вiллi, а ти iди в гай!
Все схоже на те, що було i ранiш,
Додалось АТО, i плати тепер грiш.
Тiльки солдати чомусь там замерзали,
За те ж на них стiльки грошей позбирали!
А гарно ж маскуєшся, пане Петро...
Та знай, що бушує в народу нутро!