ти бачиш проміння, утворене сонцем.
а я досі вірю, у темряву, дякую.
зманілі твої плечі в кожному зльоті
втопатимуть якорем.
оздоблені щирістю прояви -патії,
...симпатій, апатій.., від щирого серця
благаю тебе крізь кистєву пульсацію,
до самого денця,
побудь бодай ще кількасот хвилин поруч.
а йдеш - розчинись у підземному натовпі.
ти даш мені відсіч, я дам тобі фору,
щоб перемагати.
останнії дати - і вже 25-те.
і нового року нам не досягти.
і ти. Моїм кредом аби не була ти,
тримав негатив.
ти дійсно не проти і дві чашки чаю
слугують ключем для роботи з людьми.
чим ближче з тобою, тим більш відчуваю
початок зими.