На Бугу краю устелився луг.
Виблискує він травами навколо -
Неначе брат мені і вірний друг,
Хоч в прикордонні сіті ловить.
І бачиш плесо річки через край
Та міст, що перекинувсь за побужжя...
Куди потрапив нині? Може в рай? -
Вкраїнський рай на ріднім лузі.
*прикордонне місто Волинської области