Витривалі шляхи під ногами
І думок нових діпазон.
Десь придавлений
в задній кишені
Відкоркований
Терен-1.
Не кляни захищать його очі,
Він завершить усе, що почав.
Вмій наврочити
гарно й без прізвищ,
Не пручаючись
в інше життя.
Посилати запізно до бісу.
Саламандрові лапи занИзькі.
Він тобі не
платив аліментів,
Тиском
змучений, кинувсь з вікна.
А сама ти невпевнено дихаєш,
Поновілими вази без квітоньок
І остиглими
будуть здаватися.
Довгожителі
скоса подивляться.
Я до речі планую сплебеїти
Й відпускні покладу до заборів.
На портвейни,
на тебе записаних,
Так, я хворий,
та в цьому є логіка.
Кожен з нас, не спиняючись, питиме,
Щастя буде своє, або придбане.
І любити,
чи ні - не вагаюся,
Чужі біди разом
не вирішують.
1`15
#bloodless #антивірші