Вірш - своєрідна відповідь так званому барду Пшеничному, творчість якого тепер настоятіільно рекомендується для вивчення у кримських школах
Про роботу над помилками
Нам питань у житті вистачає
Політичних, моральних, однак
Хтось постійно за нас визначає
У майбутнє прокладений шлях.
Поспішають усі лжепророки,
Лжепоети і псевдомитці
На свій лад історичні уроки
Випікать як отруйні млинці.
Їх політика – завжди у крові,
Їхня правда – бридотна брехня
У сліпій безпорадній любові
До незмінного баті-царя.
І, шукаючи нові ресурси ,
На потребу сучасних умов
На сусідів спрямовано курси,
Ворогів там знаходите знов.
Тих, кого нарекли «меншим братом»,
Поділили на «русский манер»,
«И донецких надежных ребяток
Ставят нынче хохлятам в пример».
Клонували до біса няш-мяшів,
На все горло «Кримнаш!» кричите.
Піднімаючи тости «За здрав"є»
Із війною на інших йдете!
Не лякаємо вас, лише хочем,
Щоб почули ви серед брехні:
ОКУПАНТЕ, РОЗПЛЮЩ СВОЇ ОЧІ!
СЛОВО «КРИМ» МИ НАПИШЕМ Й САМІ!
24.11.2014