То сухо
То мокро
Або ніжно або кусаючи до крові..
одна кімната, ми двоє
чотири стіни
дві білі
дві чорні
як життя, то чорне то біле
ти п'єш червоне вино
а я перевіряю почту
і кожен з нас бачить життя у різних кольорах
я цілую у губи
а ти в шию
я скажу - "Я люблю тебе"
а ти скажеш - "На вулиці гарна погода"
Ось таке воно життя
різнокольорове
і одне тримає нас - любов.. і почуття
незважаючи на кольори
любов - це все що у нас є!