1) Промінням світлим із небес
Зоря віщує ніч чудес -
Різдвяне свято по землі крокує.
Хай тихий вечір догора
І колядує дітвора,
А серце промовляє
Алілуя!
2) А біла зимонька-зима
Хатини снігом замела
І срібні квіти на вікні малює.
А в ясликах мале Дитя
Свята Марія сповила
І янголи співають
Алілуя!
3) Лунають дзвони різдвяні
І нова радість на землі
Настала. І ніхто вже не сумує.
Святкують в селах та містах
І торжествують небеса,
І вся земля співає
Алілуя!