П’ять років швидко промайнули ,
Ніби на крилах пронеслись .
В майбутнє нам тягти минуле
Не варто, друже , не молись
На черепки часів трипілля ,
На геноцид , голодомор .
Не демократія . Свавілля
Навколо нас веде дозор .
Нема порядку і не буде .
Бандитам тюрми відчини ,
Не поливай Прем’єра брудом ,
Не роздавай кумам чини .
В судах хабарники , злодії .
Їм до лампади цей народ .
І шахтарі , і гречкосії
Існують лише для господ .
На кожнім кроці „чисті руки”,
Сорочка біла , ніби франт .
Держава потребує злуки ,
Коли ти з рештою гарант ...
С. Бабінчук .