Ти там сидiла, мене не помiчала,
А я, тобою милувався.
Гарненька ти, мене зачарувала,
Я, мабуть, в тебе закохався.
А пiдiйти, забракло сили волi..
Отак стояв й дививсь неподалiк..
Я змарнував такий дарунок долi.
Картатиму себе, за це я вiк...
Отак стояв й дививсь як вiд'їжджаєш..
Не пiдiйшов.. Банальний страх..
А ти, уже поїхала.. Зникаєш..
А я не пiдiйшов.. Чому все так?!..
Мабуть.. боявсь, що ти "вiдшиєш".
Злякавсь зробити перший крок..
Думав, що ти не так все зрозумiєш..
Я повний дурень.. Для мене це урок..
Банальний страх.. Й тебе я втратив..