Лем знайди мене, на світанку,
Десь між, блакитних мрій...
Ти, пила смуток доостанку,
Та жила, без надій...
Поклич, мене, у час ранковий,
З вітром, я, знов прийду...
Немов туман, цей світанковий,
В твій сон ніжно, війду...
Ти, поклич, мене, на світанні,
Прошепоти, ім'я...
Надії, всі, твої, плеканні,
Це щастя, наймення...
Лем ти, поклич, мене, за обрій,
Туди де, небокрай...
Ти, поклич , у тиші прозорій,
І мрію, загадай...
ID:
551422
Рубрика: Поезія, Iнтимна лірика
дата надходження: 14.01.2015 07:18:59
© дата внесення змiн: 14.01.2015 07:18:59
автор: Валерій Кець
Вкажіть причину вашої скарги
|