Я сумую за тобою,
За отим простим привіт,
І за карими очима,
Що для мене цілий світ.
Я зникаю кожен вечір
В тих фантазії світах,
В них літаю наче птах,
І знаходжу дивні речі,
Що залишу на вустах.
Я живу кожну хвилину,
Із тобою у думках,
Та тримаю міцно сонце,
У обпечених руках.
І ота нова хвилина,
Що для мене все життя,
Зігріває, мов жарина,
Душу, серце, почуття…
Ні, не треба співчуття.